Kartka z kalendarza z pralinami z belgijskiej czekolady to doskonały prezent. Smak pralin jest wyjątkowy, a kalendarz dodaje mu wyjątkowego charakteru.
PRZEPIS NA ŚWIĘTA - PRALINY Z BELGIJSKIEJ CZEKOLADY
Święta to między innymi czas spędzony z rodziną przy wigilijnym stole. Smak każdej z potraw zachwyca, oczarowuje i niejednokrotnie przenosi nas w czasie do ciepłych i słodkich chwil. Magia smaków działa w tak niezwykły sposób ze względu na perfekcyjne połączenie odpowiednich składników we właściwych proporcjach. Wszystko zgodnie z przepisem. Przepis na najlepsze Święta znacie, nie zapomnijcie dodać odpowiedniej ilości belgijskiej czekolady.Wykonanie
Bombonierka, w której wnętrzu zostało zamkniętych dwanaście wyśmienitych czekoladek w różnych kształtach i smakach. Każda z pralin to doskonałe połączenie wyszukanych smaków kandyzowanych kwiatów, orzechów czy migdałów z niepowtarzalnym smakiem belgijskiej czekolady.Wymiary: 20x15x3,5 cm.
Ilość pralin: 12.
Personalizowany nadruk znajduje się na specjalnej obwolucie prezentowej.
Smaki
Zakochaj się w naszych bajecznych smakach:- malinowy motylek: nadzienie malinowe oblane czekoladą „Ruby” (rubinową)
- aksamitna sztabka: pralina z nadzieniem o smaku mlecznej czekolady oblana czekoladą białą, udekorowana folią ozdobną
- filiżanka kawy: nadzienie kawowe ozdobione białą czekoladą
- orzech laskowy: pralina z nadzieniem orzechowo-karmelowym z dodatkiem orzecha laskowego
- sztabka „zebra”: pralina z nadzieniem o smaku mlecznej czekolady oblana czekoladą białą, udekorowana folią ozdobną
- cytrusowa eksplozja: nadzienie żelowo-pomarańczowe oblane czekoladą białą z barwnikiem zielonym
- malinowa eksplozja: nadzienie żelowo-malinowe oblane czekoladą rubinową
- migdałek: nadzienie orzechowe z prażonymi płatkami migdałowymi oblane czekoladą mleczną i ozdobione czekoladą deserową
- miętowa kula: pralina miętowo-czekoladowa oblana czekoladą deserową i ozdobiona białą czekoladą z dodatkiem zielonego barwnika
- orzechowa sztabka: nadzienie orzechowe z kawałkami prażonych orzechów włoskich oblane czekoladą deserową i ozdobione białą czekoladą z dodatkiem czerwonego barwnika
- miodek: pralina orzechowo-miodowa oblana mleczną czekoladą i ozdobiona czekoladą deserową
- karmelowe serce: nadzienie karmelowo - orzechowe z chrupkami oblane czekoladą deserową, dekoracja - barwnik bordowy w proszku