Te praliny z belgijskiej czekolady 'Gdy Bóg przydzielał tatusiów' to doskonały sposób na wyrażenie miłości i podziękowania tacie. Polecam je każdemu, kto chce podarować coś wyjątkowego swojemu ojcu.
GDY BÓG PRZYDZIELAŁ TATUSIÓW - PRALINY Z BELGIJSKIEJ CZEKOLADY
Myślisz, że słodkości są dobre tylko dla dzieci i dla kobiet? Nic bardziej mylnego! Podaruj najlepszemu tacie we wszechświecie te przepyszne pralinki i zobaczysz, że będzie zajadał się nimi ze smakiem i z radością większą niż niejedno dziecko!Wykonanie
Bombonierka, w której wnętrzu zostało zamkniętych dwanaście wyśmienitych czekoladek w różnych kształtach i smakach. Każda z pralin to doskonałe połączenie wyszukanych smaków kandyzowanych kwiatów, orzechów czy migdałów z niepowtarzalnym smakiem belgijskiej czekolady.Wymiary: 20x15x3,5 cm.
Ilość pralin: 12.
Personalizowany nadruk znajduje się na specjalnej obwolucie prezentowej.
Smaki
Zakochaj się w naszych bajecznych smakach:- malinowy motylek: nadzienie malinowe oblane czekoladą „Ruby” (rubinową)
- aksamitna sztabka: pralina z nadzieniem o smaku mlecznej czekolady oblana czekoladą białą, udekorowana folią ozdobną
- filiżanka kawy: nadzienie kawowe ozdobione białą czekoladą
- orzech laskowy: pralina z nadzieniem orzechowo-karmelowym z dodatkiem orzecha laskowego
- sztabka „zebra”: pralina z nadzieniem o smaku mlecznej czekolady oblana czekoladą białą, udekorowana folią ozdobną
- cytrusowa eksplozja: nadzienie żelowo-pomarańczowe oblane czekoladą białą z barwnikiem zielonym
- malinowa eksplozja: nadzienie żelowo-malinowe oblane czekoladą rubinową
- migdałek: nadzienie orzechowe z prażonymi płatkami migdałowymi oblane czekoladą mleczną i ozdobione czekoladą deserową
- miętowa kula: pralina miętowo-czekoladowa oblana czekoladą deserową i ozdobiona białą czekoladą z dodatkiem zielonego barwnika
- orzechowa sztabka: nadzienie orzechowe z kawałkami prażonych orzechów włoskich oblane czekoladą deserową i ozdobione białą czekoladą z dodatkiem czerwonego barwnika
- miodek: pralina orzechowo-miodowa oblana mleczną czekoladą i ozdobiona czekoladą deserową
- karmelowe serce: nadzienie karmelowo - orzechowe z chrupkami oblane czekoladą deserową, dekoracja - barwnik bordowy w proszku